Lobby Caffamacherreihe

03_foyer-caffamacherreihe_ulrike-brandi

The rearrangement of facade and lobby emphasizes the entrance area of the office building Caffamacherreihe.
The interior design with its sculptural shell limestone sheds
give a major impact for the athmosphere inside the lobby. Light on these sheds supports the ambiance. Light intensity increases towards the inside.
Two linear elements narrow the room to a small corridor. Vertical surfaces evenly lit, guide visitors towards the inner core of the building. A bright and friendly atmosphere emerges.

Client: Tishman Speyer
Caffamacherreihe S.à.r.l.
Architect: Carsten Roth Architekten
Lighting Design: Ulrike Brandi Licht
Completion: 2013

01_foyer-caffamacherreihe_ulrike-brandi

02_foyer-caffamacherreihe_ulrike-brandi

03_foyer-caffamacherreihe_ulrike-brandi