Light for Salone No 4 Lindau

02_salone-no-4_ulrike-brandi

The two story showrooms is subdevided into exhibitioncubes, meetingrooms and cafe. Pendant tracks centred above the lanes carry floods to illuminate the walls and spots to accentuate the lanes. For special exhibitions in the central area further adjustable spots can be plugged in. A low light point hight and warm light create a pleasant ambiance in the cafe. The backlit fascade and the highlighted entrance are exclusive and inviting at the same time.

Client: Birk Verwaltungsgesellschaft und Birk GmbH
Architect: Ranger Design
Lighting Desig: Ulrike Brandi Licht
Fertigstellung Completion: 2011

03_salone-no-4_ulrike-brandi05_salone-no-4_ulrike-brandi06_salone-no-4_ulrike-brandi07_salone-no-4_ulrike-brandi08_salone-no-4_ulrike-brandi